devsio.net - Изработка на уеб сайтове

  • +359 893 49 63 63


Изработка на уеб сайт

Уеб сайтовете, които създавам се изработват специално за нуждите на моите клиенти, като се съобразявам с всички техни предпочитания и изисквания. Всеки един уеб сайт се изгражда по конкретните изисквания на клиента. Визията и функционалността се уточняват предварително, като клиента има пълна свобода на избор

Всички функционалности в едно

За нас, услуги, продукти, проекти, партньори, дистрибутори, новини, кариери, контакти и много други

Бърз срок на изпълнение

С готови материали от Ваша страна, можем да изработим и пуснем онлайн новия Ви уеб сайт за 2 седмици. Да, говорим сериозно!

Какво получавате?

01. ПЕРСОНАЛЕН ДИЗАЙН И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Уеб сайтовете, които създавам се изработват специално за нуждите на моите клиенти, като се съобразявам с всички техни предпочитания и изисквания. Всеки един уеб сайт се изгражда по конкретните изисквания на клиента. Визията и функционалността се уточняват предварително, като клиента има пълна свобода на избор.

02. НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СТРАНИЦИ

Всички уеб сайтове, които изработвам, разполагат с уникална начална страница и неограничен брой вътрешни страници, които са снабдени с множество функционални възможности. По този начин НЕ поставям никакви ограничения в броя на страниците и съдържанието, които са поместени във Вашият уеб сайт.

03. ОНАЛЙН КАТАЛОГ

Ще можете да предложите на клиентите си един добре структуриран и лесен за употреба онлайн каталог с вашите продукти или услуги? Ще можете лесно да добавяте, редактирате или изтривате. За всеки елемент от каталога може да добавяте снимки и текстова информация, колкото Вие прецените.

04. ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН (ОНЛАЙН МАГАЗИН)

Изработвам онлайн магазини с богат набор от функции, подходящи за всички видове Интернет търговия. Уеб сайт тип електронен магазин, може да бъде изготвен според всички изисквания и нужди на клиента за извършване на търговска дейност по интернет. Електронният магазин може да бъде съчетан заедно със фирмен или информативен уеб сайт, както може и да бъде вграден допълнително.

100+ фирми се довериха на devsio.net

НЕ бъди различен - довери се на нас!

ИМЕЙЛ: office@devsio.net

Телефон: +359 893 49 63 63

DevSio © Изработка на уеб сайтове и SEO оптимизация

devsio.net